...

ИНФОРМАТОР О РАДУ

ПОДРЖАВА

НАША МРЕЖА

      Л Е Г А Т

е - ЧИТАОНИЦА

ДИГИТАЛНА ЗБИРКА

Ebiblioteka

НАША  Е - КЊИГА

Е-ЗАВИЧАЈНОСТ


    МАТИЧНОСТ

ПРЕПОРУЧУЈЕМО


    ЕДУКАЦИЈА

  knjige

   ДОМИЦИЈАЛ

 

правила за ФБ страницу библиотеке

Поводом половично изнетих информација страница библиотеке уводи следећа правила:

1. На страницу је дозвољено качити, коментарисати и делити ствари везане за библиотеку, завичајни фонд, књижевност догађаје у организацији библиотеке и слично, на констуктиван начин лишен аd hominem аргумената било које врсте.
Расправа је наравно дозвољена, али вређање сваке врсте је забрањено. Трудите се да испоштујете особу са којом се расправљате и да разговор остане културан а не да пређе у вређање на личном нивоу. Свака расправа која оде у том смеру ће бити уклоњена.
Ако неко више пута буде опоменут да је прекршио правила странице и не коригује своје понашење биће онемогућен за даље коменаре.
2. Страница је намeњена свим љубитељима књига, књижевности и културе, као и осталим заинтересованим људима друштвене мреже, уколико страницу користе на разуман начин без вређања достојанства осталих корисника/ца.
Ова страница је информативног карактера, стога молимо кориснике/це да се придржавају правила, релевантих информација у расправи.

3. Фотографије објављене на страници библиотеке, припадају установи. У складу са законом о ауторским правима, решаваће се случајеви злоупотребе истих. Дозвољено је дељење фотографија са странице библиотеке, али не и преузимање, коришћење и дељење без дозволе, јасне назнаке да је аутор фотографије Градска библиотека. 
4. Ову групу уређују запослени у Градској библиотеци под супервизијом директора и не представља лични медиј било кога од запослених.
5. Како би озбиљно схватали ваше предлоге и сугестије молимо да коментаришете са вашег правог профила који има барем једну вашу праву слику. Жеља нам је да кроз конструктиван и критички однос унапредимо рад библиотеке и у томе очекујемо подршку свих заинтересованих који деле нашу визију.

директор Драган Радовановић